De specialist voor de taxatie van uw bedrijfspand

De specialist voor de taxatie van uw bedrijfspand

Bregman Bedrijfsmakelaardij staat voor u klaar. Wij verrichten de taxatie van uw bedrijfspand met aandacht en vakmanschap. Of het nu gaat om bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte, wij leveren dé specialist. Bij geldverstrekkers, verzekeraars, kopers én verkopers is een juiste waardebepaling de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Daarmee is het belang van een gedegen, afgewogen taxatie van uw bedrijfspand al snel duidelijk. U kunt op ons rekenen.

Taxatie bedrijfspand in Noord-Holland

Bregman Bedrijfsmakelaardij heeft uitgebreide kennis van de markt van bedrijfsonroerend goed in Noord-Holland. Wij hebben een leidende positie langs de as Alkmaar, Den Helder en langs de as Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Enkhuizen. In heel Noord-Holland zijn wij actief in taxatie van bedrijfspanden.

Al onze taxaties en de bijbehorende taxatierapporten voldoen aan de normen van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. (NVM). Onze taxateurs zijn RICS en VastgoedCert gecertificeerd. Een taxatierapport van Bregman Bedrijfsmakelaars biedt u inzicht in de waarde van het getaxeerde object en in alle relevante bouwkundige, publiekrechtelijke en privaatrechtelijke aspecten. Een geruststellende gedachte.

Taxatie van uw bedrijfspand aanvragen?

Drs. F.S. de Miranda MRICS RT RMT
Bregman Bedrijfsmakelaardij B.V.
Keesomstraat 6A
1821 BS Alkmaar
Telefoon: 072 - 515 65 64
WvM
© Bregman Bedrijfsmakelaardij 2024  |  Sitemap  |  Privacyverklaring