Makelaar bedrijfsonroerend goed Noord-Holland

 

Bregman Bedrijfsmakelaardij is een professionele en ambitieuze Bedrijfsmakelaardij in Noord-Holland. Eigentijds én met een rijke historie welke teruggaat tot 1960. Al bijna 60 jaar wordt de deskundigheid op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed erkend door onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn divers, van eenmanszaken tot internationale institutionele beleggers en van stichtingen tot (semi-)overheden. Met onze langjarige ervaring en allround vastgoed expertise brengen wij succesvolle transacties tot stand en bewijzen wij onze toegevoegde waarde.

Toonaangevend in Noord-Holland

Ons werkgebied is Noord-Holland, waar wij in de loop der jaren een leidende positie hebben opgebouwd langs de as Haarlem-Alkmaar-Den Helder en langs de as Alkmaar-Heerhugowaard-Hoorn-Enkhuizen. Wij zijn tevens actief in het bedrijvengebied rond Purmerend, Amsterdam en Schiphol. Het hoofdkantoor van Bregman Bedrijfsmakelaardij is gevestigd in Alkmaar.

Bregman en vakverenigingen

Bregman Bedrijfsmakelaardij is lid van de vakgroep Bedrijfsmatig Onroerend Goed (BOG) van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) en onze bedrijfsmakelaars zijn gecertificeerd door Stichting VastgoedCert.
© Bregman Bedrijfsmakelaardij 2019  |  Sitemap  |  Privacyverklaring