Makelaar bedrijfsonroerend goed Noord-Holland

Bregman Bedrijfsmakelaardij is een professionele en ambitieuze Bedrijfsmakelaardij in Noord-Holland. Eigentijds én met een rijke historie welke teruggaat tot 1960. Al meer dan 60 jaar wordt de deskundigheid op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed in de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Beverwijk en Heemskerk erkend door onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn divers, van eenmanszaken tot internationale institutionele beleggers en van stichtingen tot woningcorporaties en (semi-)overheden. Met onze langjarige ervaring en allround vastgoed expertise brengen wij succesvolle transacties tot stand en bewijzen wij onze toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.

Toonaangevend in Noord-Holland

Ons werkgebied is Noord-Holland, waar wij in de loop der jaren een leidende positie hebben opgebouwd langs de as Haarlem-Alkmaar-Den Helder en langs de as Alkmaar-Heerhugowaard-Hoorn-Enkhuizen. Wij zijn tevens actief in het bedrijvengebied rond Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden en Purmerend. Het hoofdkantoor van Bregman Bedrijfsmakelaardij is gevestigd in Alkmaar.

Bregman en vakverenigingen

Integriteit staat bij Bregman Bedrijfsmakelaardij hoog in het vaandel. Wij zijn lid van de vakgroep “Business” van de

Koninklijke Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A (NVM), werken altijd strikt voor één opdrachtgever, wij zijn gecertificeerd door Stichting Vastgoedcert en NRVT en onze makelaars beleggen zelf niet in commercieel vastgoed. Eigenaar en NVM Makelaar Taxateur Freek de Miranda is daarnaast ook aangesloten bij het Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS).

Wij hebben een sterke bezetting met gecertificeerde bedrijfsmakelaars, zodat continuïteit van de dienstverlening en het “vier ogen principe” altijd gewaarborgd zijn.

WvM
© Bregman Bedrijfsmakelaardij 2024  |  Sitemap  |  Privacyverklaring