Historie

Het bedrijf dat nu bekend is als Bregman Bedrijfsmakelaardij is in 1960 opgericht door Klaas Bregman. Aanvankelijk in Bergen en later in Alkmaar. Begin jaren negentig is het bedrijf voortgezet door zijn jongere broer Ed Bregman en in 2008 is het bedrijf overgenomen door Freek de Miranda. Onze deskundigheid op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed wordt dus al bijna 60 jaar herkend en erkend door onze opdrachtgevers. Wij werken voor zeer diverse opdrachtgevers, van eenmanszaken tot internationale institutionele beleggers en van stichtingen tot woningcorporaties en (semi-)overheden. Met onze langjarige ervaring en allround vastgoed expertise bewijzen wij onze toegevoegde waarde voor deze opdrachtgevers en brengen wij telkens weer succesvolle transacties tot stand.

Ons werkgebied is Noord-Holland, waar wij in de loop der jaren een leidende positie hebben opgebouwd langs de as Alkmaar-Den Helder en langs de as Alkmaar-Heerhugowaard-Hoorn. Het hoofdkantoor van Bregman Bedrijfsmakelaardij is gevestigd in Alkmaar.

Integriteit staat bij Bregman Bedrijfsmakelaardij hoog in het vaandel. Wij zijn lid van de vakgroep Business van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), werken altijd strikt voor één opdrachtgever, wij zijn gecertificeerd door Stichting Vastgoedcert en NRVT en onze makelaars beleggen zelf niet in commercieel vastgoed. Freek de Miranda is daarnaast ook aangesloten bij het Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS). Wij hebben een sterke bezetting met gecertificeerde makelaars, zodat continuïteit van de dienstverlening en het "vier ogen principe" altijd gewaarborgd zijn.
© Bregman Bedrijfsmakelaardij 2019  |  Sitemap  |  Privacyverklaring