Historie

Het bedrijf dat nu bekend is als Bregman Bedrijfsmakelaardij is in 1960 opgericht door Klaas Bregman. Aanvankelijk in Bergen en later in Alkmaar. Begin jaren negentig is het bedrijf voortgezet door zijn jongere broer Ed Bregman en in 2008 is het bedrijf overgenomen door Freek de Miranda. Sinds 2022 is ook Thijs Hoekman mede-eigenaar geworden bij Bregman Bedrijfsmakelaardij. Onze deskundigheid op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed wordt dus al bijna 60 jaar herkend en erkend door onze opdrachtgevers. Wij werken voor zeer diverse opdrachtgevers, van eenmanszaken tot internationale institutionele beleggers en van stichtingen tot woningcorporaties en (semi-)overheden. Met onze langjarige ervaring en allround vastgoed expertise bewijzen wij onze toegevoegde waarde voor deze opdrachtgevers en brengen wij telkens weer succesvolle transacties tot stand.

Het werkgebied van Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. is Noord-Holland, waar wij in de loop der jaren een leidende positie hebben opgebouwd langs de as Alkmaar-Den Helder en langs de as Alkmaar-Heerhugowaard-Hoorn. Het hoofdkantoor van Bregman Bedrijfsmakelaardij is gevestigd in Alkmaar.

In 2017 zijn wij verhuisd van ons kantoorpand aan de Kennemerstraatweg naar ons eigen kantoor, gelegen op bedrijventerrein "Oudorp" aan de Keesomstraat 6A.
WvM
© Bregman Bedrijfsmakelaardij 2024  |  Sitemap  |  Privacyverklaring